logo
Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
xRevo  
#1 Posted : Friday, August 05, 2016 1:43:11 PM(UTC)
xRevo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/5/2016(UTC)
Posts: 1
Italy
Location: Como

Hi all, yesterday I installed CSR Racing 2,started the game and log in with my account. But when the game loads I see the game like this
Quote:
UserPostedImage

I already have the latest graphic card drivers and my specs are: CPU: Intel i5 2500k 3.30 GHz - RAM: Corsair DDR3 8,00GB Dual-Channel @ 668MHz- Graphic Card: Nvidia GeForce GTX 960 4GB - Motherboard: Asus P8Z77-V LX
Hope someone can help me somehow, thanks in advance

Edited by user Friday, August 05, 2016 1:50:49 PM(UTC)  | Reason: Clicked "Save" accidentally

Wanna join the discussion?! Login to your KOPLAYER Forum forum account. New Registrations are disabled.

BamBam0502  
#2 Posted : Saturday, August 06, 2016 8:35:59 AM(UTC)
BamBam0502

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 7/4/2016(UTC)
Posts: 649
China

Was thanked: 29 time(s) in 29 post(s)
Originally Posted by: xRevo Go to Quoted Post
Hi all, yesterday I installed CSR Racing 2,started the game and log in with my account. But when the game loads I see the game like this
Quote:
UserPostedImage

I already have the latest graphic card drivers and my specs are: CPU: Intel i5 2500k 3.30 GHz - RAM: Corsair DDR3 8,00GB Dual-Channel @ 668MHz- Graphic Card: Nvidia GeForce GTX 960 4GB - Motherboard: Asus P8Z77-V LX
Hope someone can help me somehow, thanks in advance


We have reported this game to our technical group to find the reason. Thank you for your feedback.

We will contact you when it's resolved.
AndroPlay  
#3 Posted : Wednesday, December 28, 2016 9:24:10 PM(UTC)
AndroPlay

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/25/2016(UTC)
Posts: 4
Denmark
Location: Jylland

I have the same problem. My car is pink. My friend said that it is Nvidia driver problem and it is happen for all Nvidia cards and all emulators

xRevo  Thursday, January 12, 2017 8:59:27 AM(UTC)  |  Well, with the newest version of Koplayer I don't have this problem anymore. I use the version 1.4.1052 of Koplayer and the rending mode set to Speed(DirectX)

GU4RD14N  
#4 Posted : Wednesday, January 11, 2017 10:55:11 PM(UTC)
GU4RD14N

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/9/2017(UTC)
Posts: 2
United States

Try gltools from the play store. Select use fake GPU, then pick any GPU except the top three.
GU4RD14N  
#5 Posted : Wednesday, January 11, 2017 10:56:42 PM(UTC)
GU4RD14N

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/9/2017(UTC)
Posts: 2
United States

Just noticed my original post was deleted. Not sure why.
BamBam0502  
#6 Posted : Thursday, January 12, 2017 2:08:37 AM(UTC)
BamBam0502

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 7/4/2016(UTC)
Posts: 649
China

Was thanked: 29 time(s) in 29 post(s)
Originally Posted by: GU4RD14N Go to Quoted Post
Just noticed my original post was deleted. Not sure why.


We are sorry to hear about it. May i ask do you remember the title of your post? Have you posted it with this account?
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Sorry that our forum is closed temporarily.

Please go to Facebook to feed back problems to get quicker answers.

Go to Facebook